FacebookTwitter

Bewegingsbanken

Wat is slenderen?

 

Slenderen is geen zware training, integendeel, na een behandeling bent u heerlijk ontspannen en voelt u zich fit. Slenderen is een bijzonder traings-programma om op ontspannen wijze uw spieren en gewrichten soepel te maken en te houden. Slenderen kan u helpen bij het afvallen en bij verschillende klachten van medische aard.

Door middel van bewegingsbanken wordt steeds een ander gedeelte van uw lichaam geactiveerd. De beweging stimuleert de bloedsomloop en vergroot de zuurstoftoevoer. Er worden geen overdadige spierbundels

gekweekt en de kans op belssures nihil. De totale behandeling duurt één uur, 10 minuten per bewegingsbanken

Wat kost slenderen?

Een keer slenderen kost 9,95 euro. Wanneer u voor het eerst komt slenderen, krijgt u bij aanschaf van een kaart de eerste keer gratis. Met een kaart kunt u 10x komen slenderen.

Een kaart voor 10x kost 74,50 euro.
Voor de trouwe slender klanten hebben wij een leuke actie. Wanneer u de 10de kaart koopt, betaalt u slechts 65 euro voor 10x slenderen.

U kunt een afspraak maken om te slenderen, maar dit is niet verplicht. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt en het komt u niet uit, dan kan de afspraak worden verzet. Hier zitten geen consequenties aan. Wij zijn hierin dus erg flexibel, want de kaart blijft gewoon geldig.

Voor wie is slenderen zoal bedoeld?

Slenderen is voor iedereen. Voor jong en oud, dik en dun, voor ieder die niet naar de sportschool wil, maar wel wil bewegen, voor mensen met een lichte handicap, voor mannen en vrouwen. Kortom, misschien is het ook wel iets voor u!

Wat draag ik tijdens het slenderen?

Draag makkelijke kleding zonder knopen en ritsen en (dikke) sokken. Verder neemt u een handdoek mee voor het kussen waarop u ligt.
Heeft u interesse? Bel gerust, kom kijken of stuur een e-mail. Wij helpen u graag.